HTI HipnózisKépzés

Menu

Sorsfordító megbocsátás


"Mindenki maga irányítja sorsát; mi magunknak kell megteremtenünk boldogságunk okait. Csak mi tartozunk ezért felelősséggel, senki más.” - XIV. Dalai Láma

A legtöbb ember fejében a megbocsátás eleve abból indul ki, hogy valami rossz történt velünk, vagy másokkal. A spirituális szemlélet, a transzformációs technikák azt az álláspontot kép viselik, hogy semmi rossz nem történt; a felszínen folyó látszatesemények mögött sokkal jelentősebb - és nagyon is jótékony – folyamat/folyamatok zajlanak összefüggően egy nagy egészet alkotva; s így következésképpen nincsen mit megbocsátani. (ok-okozat törvénye)

Jelenünk a múltunkban fogant, s jövőnk magvait a jelenben ültetjük el.

A gyógyulás, és a fejlődés kulcsa, hogy másként lásd a helyzetet, s lásd, hogy a szituációt a lelked idézte elő számodra, szeretetteljesen (még ha az a legszörnyűbb életesemény is). A hétköznapi emberben meg van ugyan a hajlandóság a megbocsátásra, de jelen van az ítélkezés, az érzelmi érintettség is. Hiányzik a Nagy terv, az ok-okozat összefüggésének megértése. Így az áldozattudat fennmarad, és semmi sem változik.

Itt és most megtanulhatod, hogyan vetkőzd le az áldozattudatot, és így minden megváltozik.

A transzformációs vagy spirituális gondolkodás szerint nem létezik jó és rossz, helyes és helytelen. Ezek a kategóriák csak gondolkodásunk szüleményei, az egónk játéka csupán. Ebből fakad, hogy úgy tűnik számunkra, a probléma mindig valaki mással van a "külvilágban".

A kurzuson felismerjük, hogy velünk van a probléma, látjuk "odabent" az illúziót, a történtek csupán egy sztori elemei, és a forgatókönyvet mi írjuk tovább Tudatosan.

A legkellemetlenebb és legkevésbé szeretetre méltónak tűnő emberek a legkitűnőbb tanítóink.

„Először az ember megérti, hogy szenvedései jó részét maga okozza szükségtelenül. Másodszor ennek az okait keresi saját életében. Keresni annyi, mint bízni önmagunkban, hogy képesek vagyunk véget vetni a szenvedésnek. Végül felébred a vágy, hogy utat találjunk a békéhez, mert minden, ami él, boldogságra vágyik. Mindenki szeretné megismerni a saját legtisztább lényét.” - XIV. Dalai Láma

Tisztelettel
Balázs Attila és Péter Tamás


A tréning

  • időpontja: 2015. március 18., szerda
  • ütemezése: 18 - 21 óráig
  • helyszíne: Budapest
  • oktatója: Balázs Attila
  • nyelve: magyar
  • díja: 3.400 Ft

Jelentkezés:

  • Jelentkezési határidő: 2015. március 15.

További információk:

  • A hatékony munka érdekében kis létszámú csoporttal hirdetjük meg a kurzust. A program legalább 4 résztvevő esetén kerül megtartásra. Maximális létszám 12 fő.

Ha Te is szeretnél részt venni tréningünkön, jelentkezz a kepzes@hipnoziskepzes.hu e-mail címen!