HTI HipnózisKépzés

Menu

Belső gyermeki részünk gyógyítása


Mindannyian lelkünk legmélyére zárva őrizzük a bennünk élő belső gyermeket. E belső gyermek sok esetben nem engedi a felnőtt részünket érvényesülni. Abban a pillanatban, amikor egy konfliktushelyzetben sértettséget, haragot, félelmet érzel, újra kisgyermekké válsz és a régi berögződött minta irányítja a viselkedésedet. Újra és újra. Testünk felnőtté válik, de legbelül a gyermekkorban teljesítetlenül maradt vágyak, a megoldatlan feladatok láthatatlan fonalaikkal, programjaikkal irányítják az életünket. Belsőnkben a lelkünk leges-legmélyén várjuk a szeretetet, az odafigyelést, a törődést, a visszaigazolásokat, amit érzéseink szerint nem kaptunk meg gyermekkorunkban.

A hibás viselkedéseink kihatnak a párkapcsolatainkra is. A felek az édesanyjukat vagy az édesapjukat keresik egymásban, függőségekbe, játszmákba kényszerítve egymást. Azonban így egy idő után a kapcsolat teherré válik, szétforgácsolódik, tönkre megy.

Az a felnőtt, aki gyermekkorában nem kapott bizalmat, biztatást, lehetőséget, pozitív visszajelzést, dicséretet, az felnőttként is azt várja, hogy jöjjön valaki, aki megfogja a kezét, segít, megmondja hogy jó vagy rossz, amit tesz. Sok esetben ezt a segítséget nem valakiben, hanem valamiben keresik, különböző pótcselekvéseket választanak, pl. dohányzás, evés, gyűjtögetés.

A legtöbb szülő nagyon szereti a gyermekét, s ezért a maga módján a legjobbat akarja adni neki. Azonban saját életük fájdalmai, félelmei miatt mégis a szeretet kinyilvánítása félrecsúszik, és a legmélyebb sebeket a szülők ejtik gyermekeiken. Talán ez alól te sem vagy kivétel.

Tréningünkön újra "kisgyermek" leszel. Tudatosan újra átéled ismételten a régen elfeledettnek hitt érzéseket, fájdalmakat, rosszul értelmezett eseményeket. Transzformálod, át alakítod őket. Kitárul a Te csodás belső világod. Ott vár rád belső gyermeked - magadhoz ölelheted, megnyugtathatod, gyógyíthatod, taníthatod.

Lehetőséget kaphatsz, hogy szeretettel és elfogadással elbúcsúzz rossz érzéseidtől, hogy egészséges, elégedett és boldog életet élhess. Lehetőséget kaphatsz, hogy belső gyermeked meggyógyuljon, felszabaduljon.

A módszer nagyon gyors és hatékony, hatása sok esetben azonnali. Mindennapjaink egyre könnyedebbek lesznek. Intuíciónk erősödik.

„Először az ember megérti, hogy szenvedései jó részét maga okozza, szükségtelenül. Másodszor ennek az okait keresi saját életében. Keresni annyi, mint bízni önmagunkban, hogy képesek vagyunk véget vetni a szenvedésnek. Végül felébred a vágy, hogy utat találjunk a békéhez, mert minden, ami él, boldogságra vágyik. Mindenki szeretné megismerni a saját legtisztább lényét.” - XIV. Dalai Láma

Tisztelettel
Balázs Attila és Péter Tamás


A tréning

  • időpontja: 2018. október 5., péntek
  • ütemezése: 16:30 - 19:30
  • helyszíne: Budapest
  • oktatója: Balázs Attila
  • nyelve: magyar
  • díja: 4.000 Ft

Jelentkezés:

  • Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 28.

További információk:

  • A hatékony munka érdekében kis létszámú csoporttal hirdetjük meg a kurzust. A program legalább 4 résztvevő esetén kerül megtartásra. Maximális létszám 12 fő.

Ha Te is szeretnél részt venni tréningünkön, jelentkezz Balázs Attilánál a +36 30 640 3715 telefonszámon, vagy a tanfolyam@hipnoziskepzes.hu e-mail címen!