HTI HipnózisKépzés

Menu

Önismereti klub


Az Önismereti klub, ahogy a neve is sugallja, azon embereknek szól, akik szeretnék mélyebben megismerni saját magukat, jobban megérteni saját viselkedésüket a különböző helyzetekben, és hogy az a viselkedés hogyan hat a környezetükben levő emberekre.

A klub célja, hogy ezen felismerések, új megértések alapján megnövekedjen tudatosságod, lehetőséged legyen fejleszteni azon viselkedéseidet, készségeidet, melyeken változtatni szeretnél, egy támogató belső énképet alakíts ki magadban, s megerősödve, nagyobb önbizalommal léphess az előtted álló élethelyzetekbe.

A klubalkalmak során nem csak beszélgetünk egy-egy témáról, hanem egyéni-, páros- és kiscsoportos gyakorlatokkal elmélyedünk az adott témakörben, s lehetőséget teremtünk, hogy átélve a helyzetet saját élményt szerezz.

A feldolgozott témakörök nagyon sokrétűek, a teljesség igénye nélkül álljon itt néhány példa: énkép megerősítése, rejtett erőforrásaink, önbizalom, hiedelmeink, döntési módszereink, társas készségek fejlesztése, gyerekkori blokkok, kommunikáció, konfliktushelyzetek kezelése, kapcsolati nehézségek, megfelelő munkahely, stressz, önbecsülés, célkitűzés, megvalósítás, stb.

Te kellőképpen megbecsülöd Önmagadat? Ismered a saját értékeidet? Tudod, hogyan hasznosítsd jó tulajdonságaidat, erősségeidet? Ismered a gyengéidet? Hogyan csökkented ezek hatását? Tudod már, hogy adott helyzetben miért reagálsz éppen úgy? Szeretnél változtatni rajta?

Sok úton juthatunk önismerethez életünk során. A legtöbben a tapasztalati tanulás rögös útján jutottunk el odáig, ahol most tartunk, s olykor ezeket a tapasztalatokat sem megfelelően dolgozzuk fel – tévedéseinket, kudarcainkat élénken őrizve emlékeinkben, míg sikereinket, erősségeinket lebecsülve. Klubunkban egy olyan lehetőséget kínálunk, ahol tudatosan foglalkozhatsz önmagaddal, hogy jobban megismerd képességeidet és viselkedésedet, fejlődhess és megerősödve haladj tovább az életben…


A klub

  • időpontja: 2015. április 1., szerda
  • ütemezése: 18:00 - 20:30
  • helyszíne: Budapest
  • vezetője: Balázs Attila és Péter Tamás
  • nyelve: magyar
  • díja: 3.400 Ft

Jelentkezés:

  • Jelentkezési határidő: 2015. március 31.

További információk:

  • A hatékony munka érdekében kis létszámú csoporttal hirdetjük meg a kurzust. A program legalább 4 résztvevő esetén kerül megtartásra. Maximális létszám 12 fő.

Ha Te is szeretnél részt venni a klubesten, jelentkezz a tanfolyam@hipnoziskepzes.hu e-mail címen!