HTI HipnózisKépzés

Menu

Ajánlások, vélemények


Résztvevőink visszajelzéseiből olvashatsz az alábbiakban:


„Egy kincset kaptam. Egy olyan módszert, ami rendkívül széleskörűen alkalmazható.
Jól átlátható rendszerben, magas minőségű tudás, gyakorlatias példákkal és saját élménnyel megerősítve.”
K. R.


„Rengeteg új információt kaptam. Egy mélyebb megértésre tettem szert.
Tetszett az elmélet és a gyakorlat aránya, a hangvétel és a közvetlen stílus.”
L. M.


„A tanfolyam nagyon sok gondolatot indított el bennem és később is érdeklődéssel fogom használni a tanult elveket, technikákat. Hálás vagyok érte, hogy részese lehettem ennek a kurzusnak.”
T. P.


„A tanfolyam nagyon magas színvonalú volt. Felhasználható lesz számomra mind az orvosi tevékenységben, mind a sportban. Eddigi tudásom lényegesen gazdagodott a hipnózis minden területén, és ezt a tudást tovább akarom fejleszteni, hogy minél több emberen tudjak segíteni.”
T. F.


„A legfontosabb, amit a tanfolyamtól kaptam egy jól átlátható rendszer, sok hasznos ismeret és megerősítés abban, amit jól használok.”
K. R.


„Köszönöm az oktatást. Nagyon jó volt számomra a felépítés, hogy első alkalmakkal a folyamat felépítéséről volt szó, majd gyakorlatban több alkalmon keresztül alkalmunk volt értelmezni a hallottakat.
Tetszettek a szituációs játékok, valóban hasznosak voltak, és örülök, hogy hiteles terapeutától tanulhatunk.”
N. Gy. A.


„Nagyon sokat tanultam nap, mint nap. Tudásom jelentősen bővült, és úgy érzem munkámat sikeresebben tudom végezni az ügyfeleim javára. Külön köszönöm, hogy az önhipnózis gyakorlatait is tovább mélyítettük.”
B. A.


„Most már bátran használom a hipnózist, naponta gyakorlok. Megértettem a transzformációs terápia menetét, látom hatékonyságát. Minden más elvesztette eddigi jelentőségét.
Sok választ kaptam arra, hogy mi az ember. Megtanultam az igazán lényegesre figyelni, az ideákat, scripteket felismerni.”
Sz. F. K.


„A tanfolyam nagyon professzionális volt. Úgy érzem, a transzformációs terápia a leghaladóbb szintű módszer, mellyel hatékony és gyors változást lehet elérni egy személy életében.
Biztos vagyok benne, hogy számos esetnél fogom tudni használni azt, amit a héten tanultam.„
T. F.


„A tanfolyam minden percét élveztem. Nagyon használható és magas színvonalú tudást biztosított, amit John személyisége és szakmai tapasztalata is alátámasztott.
A személyes életemben is jól hasznosítható, életszerű gondolatok, meglátások sok területen felnyitották a szemem és megváltoztatták az életem, amit a továbbiakban a kliensek tekintetében is nagyon jól fogok tudni használni.”
T. P.


„A tanfolyam hozzásegített tudásom, ismereteim elmélyítéséhez. Sok dolog leülepedett bennem a tanfolyam alatt, vagy adott esetben más megvilágításba került.
A legnagyobb tanítást, tanulást számomra mégis maga John személye jelentette. Rálátást nyertem arra, hogy milyen egy „igazi terapeuta” – egyszerű, nagyszerű, etikus, következetes, határozott, aprólékos és mindemellett nagyon szerény. Ez egy nagyon fontos tanítás volt számomra.”
N. H.


„A haladó analitikus hipnózis tanfolyam - egy szóval - nagyszerű volt. Nagyon profi és hasznos. John Butler-től sok-sok gyakorlati, a mindennapi praxisból vett példát hallottunk.
A tanfolyam különböző témákat ölelt fel, pl. a terapeuta személyisége és hozzállása, a terapeuta - kliens kapcsolata, annak dinamikája, munka nehéz kliensekkel, szerepjátékok amikben mi játszottuk a terapeutát és a nehéz klienst, Gil Boyne-féle Transforming Therapy eljárás, gyors regresszió, a kliens kikérdezése, a folyamat bemutatása. Emellett, Butler rengeteg hasznos statisztikai adattal és kutatási eredményekkel is szolgált. Külön téma volt a kliens motivációja a változáshoz, mitől függ, hogyan térképezzük fel és hogyan támogassuk. Foglalkoztunk a kliens környezetének, a családi és csoport dinamikának, a gyerekkori és más korosztályhoz tartozó érzelmi élményeinek hatásával a kliens életére.
A hangsúly kevésbé az új technikákon, hanem inkább az új és változatosabb segítői stratégiákon volt.
Ezt a tanfolyamot ajánlom mindenkinek, aki a hipnózis ismereteit tovább szeretné mélyíteni és a gyakorlatát magasabb szinten művelni.”
K. S.


„A leghasznosabb az volt számomra, hogy kaptam sok ötletet, hogy hogyan álljak neki különböző testi tünetek kezelésének, és jobban megértettem, hogy hogyan érdemes a szuggesztiókat megfogalmazni a testi változások eléréséhez.”
S. P.


„Nagyon örülök ennek a hat napnak, én ugyanis nem dolgoztam eddig, mint hipnotizőr, és egy nagy ösztönzést kaptam, hogy ezentúl még több figyelmet szenteljek a tudatalatti hatalmának a klinikai munkában úgyis mint altató orvos, úgyis mint fájdalom-terapeuta, úgyis mint mentőorvos.
Szintén nagy ösztönzést kaptam, hogy még jobban elmélyüljek ebben a csodálatos matériában, és egy saját praxis megnyitásának lehetősége is egyre erőteljesebben jelenik meg lelki szemeim előtt.”
S. T.


„Köszönöm szépen ezeket a csodás napokat!
Orvos-szakmai működésemben nagyon értékes, új tudáshoz, tapasztalatokhoz jutottam. Különösen a mozgásszervi és a férfi-női betegségeknél használatos szuggesztiók közül volt, amit be tudok építeni az eddigi terápiás táramba.
Az egyéni tapasztalatok, belső felismerések, belső történések a saját fejlődésemet lendítették előre.
Köszönök mindent!”
T. E.Ajánlások, vélemények a többi tanfolyamról